PRODAT JUBILARNI 4000. STAN U BEOGRADU NA VODI

23. Mar 2022
Photo: belgradewaterfront.com

Beograd na vodi proslavio je još jedan jubilej – prodat je 4000. stan u najsavremenijoj četvrti Beograda, na obali Save! Neizmerna radost zbog kupovine novog životnog prostora za Anu Šupić je upotpunjena činjenicom da je baš ona postala vlasnica jubilarnog, 4000. stana u Beogradu na vodi.

„Volimo da porodično dolazimo ovde i šetamo pored reke. Od početka izgradnje pratimo razvoj kompleksa i veoma nam se dopadaju zgrade, pa smo poželeli da ovde stanujemo“, kaže Ana, čija je tročlana porodica za svoj novi dom izabrala zgradu BW Echo.

U ovoj osmospratnici, smeštenoj u blizini Savskog parka, prepoznali su idealno mesto za odrastanje njihove osmogodišnje ćerke i za stvaranje novih porodičnih uspomena. Umetnički i kulturni sadržaji mladom paru i njihovim komšijama biće na dohvat ruke, s obzirom da se BW Echo nalazi u neposrednoj blizini novog inovativno-kreativnog centra „Ložionica“, u Park distriktu.

Najlepša lokacija u gradu, Beograd na vodi, pored brojnih sadržaja za sugrađane i goste prestonice, izdvaja se i po jedinstvenom konceptu stanovanja. Stan u ovom naselju moguće je kupiti na sedam rata bez kamate, a u ponudi su i krediti za stanove u ranoj fazi izgradnje, sa mesečnom ratom već od 499 evra.

Savremena četvrt nudi idealne uslove za porodičan život, jer je stanarima sve na dohvat ruke. Njima su, pored Sava Promenade i Savskog parka sa idealnim uslovima za rekreaciju i odmor na svežem vazduhu i Galerije, najveće šoping destinacije u regionu, na raspolaganju i usluge u samim zgradama. Na recepciji mogu da zatraže usluge koje će im uštedeti dragoceno vreme i omogućiti im da optimalno organizuju svoj dan, dok služba za održavanje vodi računa da sve u zgradama funkcioniše besprekorno. Sve zgrade imaju podzemne garaže, bez kojih je život u milionskom gradu nezamisliv. Stanove odlikuju funkcionalan raspored, terase sa impresivnim pogledom i veliki prozori zahvaljujući kojima su sobe prepune dnevnog svetla, prenosi blic.rs.

Do sada je u Beogradu na vodi useljeno sedam zgrada sa ukupno 1.500 stanova, izgrađeno je više od 6 kilometara novih saobraćajnica, rekonstruisan je Savski trg, a Beograd je sa Savskim parkom dobio novu zelenu oazu u samom centru grada.

 

Izvor: blic.rs

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.