SKYLINE AFI TOWER: KAKO IZGLEDA RADITI U KANCELARIJI NA KROVU GRADA

04. Nov 2022
Photo: Stefan Simonović

Brz i stresan životni ritam oduzima nam mnogo energije, a još ako radni dan provedemo u kancelariji koja nas svojim ambijentom ne inspiriše, pa čak i depresivno utiče na naše raspoloženje, radni elan će nam brzo opasti. Mnogi ljudi zaista vole svoje posao, ali čak ni najveći profesionalci neće dati svoj maksimum ako potonu u sivilo radnog okruženja. Uostalom, većina zaposlenih u svakoj firmi uvek će istaći da im je radni prostor jedan od prioritetnih uslova koje očekuju da im poslodavc obezbedi.

FOTO: ZORAN MESAROVIĆ

Kako treba da izgleda kancelarija u kojoj ćemo se osećati prijatno i s lakoćom obavljati radne zadatke tokom osam, a možda i više radnih sati? Radni prostor, pre svega, treba da bude zdrava sredina. Veoma je važno da kancelarija ima prirodno osvetljenje i ventilaciju, odličan kvalitet vazduha, kao i nizak nivo buke. Takođe, danas se od moderne kancelarije očekuje da ima atraktivno uređen enterijer, fleksibilnu organizaciju prostora i da bude opremljena savremenim uređajima visoke tehnologije. Obezbeđeno parking mesto u garaži i fantastičan pogled kroz prozor, koji će nam napuniti baterije svaki put kad nam padne koncentracija, već zvuči kao nedostižan bonus, ali i to je moguće. Baš ovako idealno koncipiran poslovni prostor, sa sve bonusima, ne samo što postoji, već se nalazi na jednoj od najatraktivniji lokacija u Beogradu.

Real Estate magazin je imao priliku da proveri na licu mesta kako izgleda boraviti i raditi u ovakvom poslovnom ambijentu, koji se nalazi na 31. spratu poslovne zgrade Skyline AFI Tower.

ADIR ELAL, CEO, AFI PROPERTIES / FOTO: STEFAN SIMONOVIĆ

Na ulazu u kancelariju dočekali su nas prirodna svetlost i fantastičan pogled uz prvu jutranju kafu i doručak. Ko bi poželeo bolji početak radnog dana! I ko ne bi poželeo da radi baš u ovim kancelarijama! Već na prvi pogled je primetno da je u kancelarijama sve podređeno komforu budućih korisnika, odnosno zakupaca, čiji će zaposleni ovde uživati u zdravom i prijatnom okruženju, a što potvrđuje i LEED Gold sertifikat koji zgrada ima. Utisak, kojem nismo mogli da se otmemo, jeste da kad radite na jednom ovakvom mestu, na 31. spratu, imate osećaj kao da ste se već popeli na najviši stepenik poslovnog uspeha!

Radno mesto ne podrazumeva samo kancelariju već i šire okruženje. Kako ćemo provesti pauzu, zavisi od toga koje mogućnosti i dodatni sadržaj nam se nude. Da li će to biti samo kafa uz predivan pogled na zalazak sunca baš iz kancelarije, šetnja u obliženjem parku, kratka kupovina u supermarketu, apoteci ili će to biti obližnja teretana, spa centar, pa čak i bazen, ako ste i vi od onih koji svaki slobodan trenutak koriste za fizičku aktivnost i relaksaciju, zavisi isključivo od poslodavca jer je on taj koji donosi odluke i bira poslovni prostor. Ali, u Skyline AFI Tower i to je sve moguće i dostupno budućim korisnicima.

FOTO: ZORAN MESAROVIĆ

Lokacija ove poslovne kule je prednost sama po sebi. Ulica kneza Miloša omogućava blizinu važnih institucija, ali i autoputa, i brzu povezanost sa aerodromom. Parking nije problem, jer će zakupci imati na raspolaganju podzemnu garažu, a kako saznajemo, ova moderna i jedinstvena poslovna zgrada imaće i najbrže liftove u zemlji (6 metara u sekundi). Imajući sve ove činjenice na umu, ne čudi da vlada veliko interesovanje za zakup kancelarija u ovoj zgradi i da su već potpisani brojni ugovori sa internacionalnim kompanijama.

Investitor ovog projekta je komapnija AFI Europe Srbija, koja je na nedavnoj dodeli CRE Awards održanoj u Budimpešti, u organizaciji Europaproprety, osvojila dve prestižne nagrade: kao najbolja u kategoriji Investitora godine, zahvaljujući uspešnoj strategiji ulaganja i razvoja svih projekata u Beogradu,  i posebno za projekat Skyline AFI Home u kategoriji „Budući projekat godine“, zahvaljujući konceptu ovog novog proizvoda na tržištu.

 

Tekst: Jovana Nikolić

Foto: AFI Europe Srbija

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.