STRATEŠKO PARTNERSTVO ATRIUMA I REIWAG-A

17. Jan 2023
Photo: Atrium Property Services (na slici: Belgrade Waterfront)

Kompanija Atrium Property Services potpisala je ugovor o strateškom partnerstvu sa austrijskom kompanijom REIWAG Facility Services GmbH iz Beča, kojim je REIWAG preuzeo 64% akcija kompanije.

Novo partnerstvo će omogućiti značajan rast i unaprediti mogućnosti Atriuma u oblasti pružanja usluga u sektoru upravljanja imovinom, kao što su posredovanje, održavanje objekata, usluge čišćenja i tehničko održavanje.

Pored toga, Atrium će dobiti pristup centru znanja i mogućnostima obuke, kao i strateškoj saradnji REIWAG-a sa LIONSBOT-om, vodećim svetskim proizvođačem robota za čišćenje, koji se proizvode u Singapuru.

REIWAG je austrijska grupacija, sa godišnjim prometom od 88,8 miliona evra, više od 3.000 zaposlenih i kompanijama u pet zemalja. REIWAG je 1903. godine osnovao deda sadašnjeg vlasnika i generalnog direktora Viktora Vagnera, i danas ga vodi treća generacija kao porodično preduzeće.

Atrium pruža usluge integrisanog upravljanja imovinom i osnovao ga je Roman Klott, 2005. godine. Kompanija trenutno ima više od 300 zaposlenih i upravlja velikim luksuznim poslovnim i stambenim objektima, kao što su Beograd na vodi, Tržni centar Galerija i poslovna zgrada Belgrade Office Park. Atrium takođe pruža i usluge profesionalnog upravljanja stambenim zgradama i među prvim kompanijama je čiji su zaposleni dobili srpsku licencu za profesionalne upravnike.

 

Izvor: Atrium Property Services

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.