SVEČANO OTVORENA POSLOVNA ZGRADA TLD BELGRADE

27. Oct 2022
Photo: mpcproperties.rs

Danas je svečano otvorena poslovna zgrada TLD Belgrade koja se nalazi na jednoj od najatraktivnijih lokacija u samom centru Beograda, na uglu Ulice kneza Miloša i Bulevara kralja Aleksandra, u neposrednoj blizini najvažnijih državnih i gradskih institucija, među kojima su Narodna skupština Republike Srbije i Skupština grada Beograda.

TLD Belgrade je poslovna zgrada A klase, koja se prostire na 9 spratova i poseduje preko 8,300 kvadratnih metara za izdavanje, kao i podzemnu garažu na dva nivoa i ekskluzivnu retail zonu u prizemlju objekta. Ono što je posebna pogodnost za zakupce je ta što ovaj poslovni objekat nudi veliku fleksibilnost prilikom uređenja kancelarija i podele prostora, paralelno osiguravajući najbolja tehnička i dizajnerska rešenja. Dodatna prednost se ogleda u tome što sam enterijer zgrade uključuje i posebno uređene zone za odmor i relaksaciju, koje zaposlenima omogućavaju kvalitetnu razonodu i predah od posla, ali i priliku da u prijatnom ambijentu razmenjuju iskustva i ideje sa kolegama.

„Sa ponosom mogu da kažem da smo izdali 95% objekta, tako da je TLD Belgrade na današnji dan skoro u potpunosti popunjen. TLD Belgrade se nalazi na istorijski važnoj lokaciji za našu prestonicu, na mestu nekadašnje kafane „Tri lista duvana“, koja je bila nezaobilazno mesto susreta tridesetih godina prošlog veka. Drago nam je smo što oživeli ovu lokaciju sa bogatim istorijskim nasleđem i što smo joj kroz samu arhitekturu i sadržaj koji je prilagođen potrebama savremenog čoveka, dali joj jednu novu dimenziju, te se nadamo da će postati mesto važnih poslovnih susreta vodećih kompanija iz svih segmenata biznisa i da će na taj način ispisivati novo poglavlje istorije“, izjavio je Bojan Jevremović, lizing direktor za MPC office portfolijo.

Poseban doživljaj, po kom će ovaj novi prestonički poslovni objekat biti prepoznatljiv je impresivan panoramski pogled koji gleda direktno na Skupštinu, Pionirski park i Trg Nikole Pašića.

MPC Properties je lider u izgradnji i upravljanju modernim šoping destinacijama i poslovnim centrima, a među kojima su i UŠĆE Shopping Center, UŠĆE Towers, Navigator Business Complex, BEO Shopping Center, Delta City i mnogi drugi. Lidersku poziciju kompanija je osigurala kroz kvalitetan portfolio, dobre lokacije svojih objekata, najdužu tržišnu ekspertizu, najširu poslovnu mrežu koja uključuje više od 70 kompanija u poslovnim objektima i više od 310 brendova u šoping centrima, ali i zahvaljujući brojnim nagradama i sertifikatima koje su potvrda da se u svim poslovnim procesima primenjuju najviši svetski standardi.

 

Izvor: mpcproperties.rs

Foto: mpcproperties.rs

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.