THE REVIEW: ISTRAŽUJEMO TRŽIŠTE KOMERCIJALNIH NEKRETNINA U PRVOM ONLINE INTERAKTIVNOM IZDANJU REAL ESTATE MAGAZINA

16. Jun 2023

REAL ESTATE magazin pokrenuo je specijalno online interaktivno izdanje THE REVIEW, koje će nekoliko puta godišnje analizirati tržište nekretnina po sektorima i istraživati aktuelne teme u real estate industriji, a pred vama je prvi broj ovog izdanja posvećen komercijalnim nekretninama u Srbiji. 

 

 

U prvom izdanju,THE REVIEW: COMMERCIAL REAL ESTATE – WHERE BUSINESS MEETS OPPORTUNITIES, analiziramo aktuelno stanje na tržištu komercijalnih nekretnina u Srbiji i trendove za njegov dalji razvoj u svim segmentima: kancelarijskog prostora, industrijskih i logističkih objekata, retail objekata, hotela, kondohotela...

Predstavljamo vam neke od reprezentativnih i aktuelnih investicija ovog tipa, i razgovaramo sa autoritetima i ekspertima o odnosu ponude i potražnje na tržištu, cenama zakupa i tržišnoj vednosti ovih objekata, investicionim potencijalima Srbije za razvoj komercijalnih nekretnina, industrijskim i slobodnim zonama i njihovim benefitima, trendovima u projektovanju i gradnji ovog tipa objekata, značaju unapređenja održivosti i energetske efikasnosti komercijalnih objekata, kao i zelenih sertifikata, i standardima koji se uklapaju u potrebe savremenih zakupaca i korisnika komercijalnih nekretnina.

THE REVIEW izdanje dostupno je na srpskom i engleskom, sa očekivanim dometom od 200 hiljada čitalaca u Srbiji i širom Evrope preko svih digitalnih kanala REAL ESTATE magazina. Objavljeni sadržaj u ovom digitalnom izdanju je interaktivnog formata, što čitaocima omogućava laku i brzu pretragu svih potrebnih informacija i kontakta, a kompanijama pruža jedinstven način promovisanja njihovog poslovanja i projekata putem interaktivnih elemenata unutar tekstova i oglasa koji direktno vode do željenih web strana ili drugih digitalnih sadržaja.

Tekst: Jovana Nikolić

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.